Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Весняні ціни на Renault Captur та Renault Koleos

Придбати новий автомобіль можна, повністю сплативши його вартість відразу, або скориставшись програмою Renault бонус.

При покупці моделі в кредит клієнт отримає 70 000 грн і 90 000 грн знижки на Captur і Koleos відповідно. Основні переваги купівлі автомобілів Renault в кредит:

  • зменшення початкових витрат (авансу);
  • економія на реєстрації автомобіля (зменшення бази нарахування ПФ);
  • збереження фіксованої відсоткової ставки протягом всього терміну кредиту

Стартова вартість Renault Captur - від 812 100 грн, Renault Koleos - від 975 600 грн.

Renault Captur - міський кросовер з атлетичним профілем. Cучасний та яскравий дизайн у двоколірному кузові та стильний інтер'єр. Виразності погляду дають фірмові С-подібні дизайнерські світлодіодні денні ходові вогні та задні ліхтарі, full LED фари головного світла. Доповнюють образ справжнього кросовера 17'' легкосплавні диски. В продажу 2 бензинові версії з двигуном 1,3л, потужністю 130 к.с. та 155 к.с. на автоматі.

Renault Koleos - преміальний повнопривідний кросовер. Збалансовані пропорції, різкі лінії, світлодіодна оптика, великі виразні колеса - все свідчить, що перед вами автомобіль преміального класу. Присутність хромованих дзеркал, фірмові денні ходові вогні та видовжені задні фари створюють унікальний стиль. В продажу 2 рівні комплектації з бензиновим двигуном 2,5л, потужністю 171 к.с. на автоматі з переднім та повним приводом.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке